Tenzije pred derbi: Partizan odbio Zvezdinu ponudu za razmenu karata

Delije regovale oštrim saopštenjem

02.06.2024. 16:33
  • Podeli:
nedovic-6644fe3b1ee9b.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

U ponedeljak počinje finalna serija Košarkaške lige Srbije, a s obzirom na to da se za trofej bore Zvezda i Partizan, tenzije polako rastu.

Naime, već je i ranije bilo priče o tome da bi gostujućim navijačima trebalo da se ustupi određeni broj ulaznica, oko čega su se usaglasili i "delije" i "grobari".

U prvom meču je domaćin Crvena zvezda u “Pioniru” od 20 časova. Crveno-beli su poslali zvaničan mejl Partizanu u kojem su ponudili gostujućima navijačima pet odsto karata u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a da zauzvrat isti procenat karata “delije” dobiju kada se bude igrao meč u Beogradskoj areni, gde je domaćin Partizan.

Međutim, taj predlog ekipe sa Malog Kalemegdana je odbijen. To može da se vidi uvidom u prepisku između menadžera Zvezde i Partizana, koja je objavljena na tviter profilu “delije sever”.

– U skladu s internim dogovorom KK Partizan koja je komunicirana na startu pregovora, a uz puno razumevanje kapaciteta dvorane “Aleksandar Nikolić” u odnosu na Beogradsku arenu, mi ne možemo da pristanemo na vašu ponudu – navodi se u odgovoru Partizana na Zvezdin mejl.

Ovaj potez crno-belih izazvao je negodovanje kod najvatrenijih pristalica Crvene zvezde pa su Delije oštro napale predsednika Partizana, Ostoju Mijailovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()