Titula ili majstorica: Partizan i Zvezda večeras igraju drugi meč finala Košarkaške lige Srbije

Izabranici Janisa Sferopulosa vode sa 1:0 u finalnoj seriji, koja se igra na dve pobede

05.06.2024. 09:14
  • Podeli:
kk crvena zvezda, kk partizan, danilo anđušić, finalna serija KLS - 3 jun 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages (1)-665e1879005df.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras igraju drugi meč finala plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Utakmica će biti odigrana večeras od 20 časova u Beogradskoj areni, a domaćin će biti ekipa Partizana.

Crvena zvezda vodi 1:0 u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije, koja se igra na dve pobede.

Crveno-beli imaju prvu meč loptu i u slučaju trijumfa osvojiće titulu šampiona Srbije. Puleni Janisa Sferopulosa se nalaze u seriji od sedam uzastopnih pobeda protiv Partizana u svim takmičenjima.

Izabranici Željka Obradovića neće imati pravo na grešku na večerašnjoj utakmici ako žele da nastave finalnu seriju u domaćem prvenstvu.

Eventualna majstorica biće odigrana osmog juna.

Crvena zvezda je ove sezone osvojila regionalnu ABA ligu, kao i Kup Radivoja Koraća.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()