Tragedija na NBA meču: Muškarac preminuo na tribinama, igrači ništa nisu znali na terenu

Lekari su brzo reagovali i obavili reanimaciju

05.12.2023. 10:28
  • Podeli:
Alamodom_NBA-63c26e845b46c.webp Foto: NBA liga

Tragedija u NBA ligi. Jedan navijač preminuo je tokom utakmice Sakramento Kingsa i Nju Orleans Pelikansa, nakon što mu je pozlilo na tribinama.

Lekari su brzo reagovali, pružena mu je pomoć, ali navijač nije uspeo da se izvuče. Tokom utakmice, Kingsi su izdali saopštenje u kom su izrazili saučešće.

"Tokom prve četvrtine utakmice između Kingsa i Pelikansa, jednom od navijača je pozlilo. Odmah je reagovala hitna pomoć i pokušala je da ga reanimira. Nažalost, njihovi pokušaju nisu bili uspešni i navijač je preminuo. Cela organizacija izražava najdublje saučešće porodici navijača i njegovim najmilijima", piše u saopštenju.

Vatrogasna služba u Sakramentu saopštila je da je žrtva bio muškarac u svojim 30-im godinama, kasnije je preneo FOKS40 Nevs. Navodi se da nije reagovao kada su lekari stigli, a posle 20 minuta je proglašen mrtvim.

Kigan Marej, igrač Kingsa, razgovarao je sa novinarima posle njihovog poraza od Pelikansa i rekao je da tim "uopšte nije bio svestan situacije na tribinama".

Inače, Nju Orleans je dobio rezultatom 127:117 i igraće polufinale NBA Kupa protiv Los Anđeles Lejkersa ili Milvokija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()