Trener Cibone o Partizanu: "Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi"

Meč će se igrati u nedelju u 18.30, u Beogradskoj areni

06.10.2024. 10:00
  • Podeli:
kris tomas kk cibona-67023cff55e52.webp Foto: KK Cibona

U novom kolu ABA lige, košarkaši Partizana će dočekati ekipu Cibone. Pred ovaj susret, trener hrvatskog tima Kris Tomas je istakao da će ovo biti pravi izazov za njegov tim.

"Jako se radujemo utakmici protiv Partizana u nedelju, koja će nam biti veliki izazov. Radujemo se prilici da odmerimo snage protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi i da vidimo gde su naši igrači u ovom ranom delu sezone. Takođe, jako se radujem vođenju ekipe protiv apsolutne legende, nekoga koga neizmerno cenim i kome se divim", naveo je Tomas.

Cibona će protiv Partizana igrati u nedelju u 18.30, u Beogradskoj areni.

"Trebalo bi biti jako zabavno i dolazimo da se takmičimo. Dolazimo da igramo snažno i da rastemo kao košarkaški tim koji nastavlja koračati unapred i omogućavati sebi da bude spreman za uspeh. ;U svaku utakmicu ulazimo sa mentalitetom pobednika", dodao je Tomas.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()