Trener Denvera objasnio zbog čega Jokić ne igra i zabrinuo navijače

Spekulisalo se da srpski centar propušta mečeve samo zbog odmora i taktičkih razloga

03.04.2023. 11:54
  • Podeli:
Nikola Jokić_Seth Wenig AP Tanjug-64177cbe7878a.webp Foto: Seth Wenig / AP / Tanjug

Nikola Jokić je propustio poslednja tri meča Denver Nagetsa, a nakon što je propustio meč protiv Golden Stejta (112:110) o njemu je govorio i trener Majkl Meloun.

Spekulisalo se da srpski centar propušta mečeve samo zbog odmora i taktičkih razloga, ali izgleda da je problem sa zategnutom desnim listom ozbiljan problem.

„Nije igrica. Trudimo se da donosimo pametne odluke. Najgori scenario je da on igra i da napravi mnogo veći problem zbog kojeg bi bio odsutan duži vremenski period“, rekao je Meloun.

Denver je sada stigao na samo jednu pobedu do prvog mesta u Zapadnoj konferenciji nakon poraza Memfisa.

„Sviđa mi se činjenica da smo na prvom mestu od sredine decembra, ali ovo je sve usmereno ka plej-ofu i onome šta ćemo tamo uraditi. Znamo da će nam suditi na osnovu toga“, rekao je Meloun.

Denver sledeći meč igra protiv Hjustona (sreda, 02.00).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()