Trener Zadra: Hvala publici, bila je fer i nije vređala

Danijel Jusup izneo je utiske posle meča sa Crvenom zvezdom

12.11.2023. 19:45
  • Podeli:
Danijel Jusup_Slaven Branislav Babić_Pixsell-1667849343977.webp Foto: Slaven Branislav Babić/Pixsell

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zadar 81:74, a dana pre meča prethodili su incidenti, u kojima četvoro ljudi povređeno.

"Večerašnja utakmica, ako krenemo od prvog poluvremena, mislim da smo stvarno dobro izgledali, da smo bili agilni, imali smo ravnotežu protiv Zvezde, što me raduje. Drugo poluvreme, to nam se često dešava, da treću četvrtinu loše otvaramo. Protivnik nas je stisnuo u odbrani, naša kretanja su bila sporija. To se osetilo, napravili smo veliku rupu. Protiv evroligaške ekipe kakva je Zvezda ta rupa ne sme da bude velika, otišli su na razliku da komforno završe tu utakmicu. Pokazali smo karakter, ali to ću stalno govoriti, da bismo dobili ovakve utakmice, fali nam još jedan igrač, da imamo širinu, intenzitet... Ja bih se zahvalio publici koja je bila sjajna, bila fer, nije vređala. Mi treba tako da se prezentujemo, to je najbolja reklama za KK Zadar i za grad Zadar", rekao je Danijel Jusup.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()