Trijumf Srbije protiv Brazila u poslednjem pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo

Prvi meč na Mundobasketu naša reprezentacija će odigrati 26. avgusta protiv Kine

21.08.2023. 16:54
  • Podeli:
Košarkaška reprezentacija Srbije_Foto Tanjug_Jadranka Ilić-64e37a277abb5.webp Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Šenženu selekciju Brazila rezultatom 89:85 (21:20, 24:18, 19:21, 25:26) na Kupu solidarnosti u kineskom Šenženu.

Srbija je do trijumfa protiv Brazila stigla u neizvesnoj završnici. Pobedu Srbije potvrdio je Ognjen Dobrić, koji je postigao trojku u poslednjoj sekundi utakmice.

Srbiji je duel sa Brazilom bio poslednji pripremni meč uoči Svetskog prvenstva, koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Srbija će prvi meč na Mundobasketu odigrati 26. avgusta protiv Kine. U grupi B se nalaze još selekcije Portorika i Južnog Sudana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()