Trinkijeri, Đorđević i Perasović kandidati za klupu Virtusa

Srpskom stručnjaku bi to bio drugi mandat na klupi Virtusa, pošto je već od 2019. do 2021. vodio tim iz Bolonje

13.05.2023. 11:47
  • Podeli:
Virtus Bolonja_Foto Virtus-645f534d683a2.webp Foto: Virtus

Košarkaški klub Virtus planira da na upražnjenu klupu nakon odlaska Serđa Skariola dovede nekog od tri trenera: Andreu Trinkijerija, Aleksandra Đorđevića ili Velimira Perasovića, prenosi Gazeta delo Sport.

Italijanski stručnjak od naredne sezone neće biti trener Virtusa, nakon što je prethodne nedelje imao više sastanaka sa predstavnicima Toronta i Reala.

Trinkijeri će se na kraju sezone rastati sa Bajernom zbog slabih rezultata u ovoj sezoni. Đorđević je trenutno selektor reprezentacije Kine, dok je Perasović trener Uniksa sa kojim je prošlog leta produžio ugovor do 2024. godine.

Srpskom stručnjaku bi to bio drugi mandat na klupi Virtusa, pošto je već od 2019. do 2021. godine vodio tim iz Bolonje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()