Tužne vesti iz Beograda: Sin čuvenog trenera Vlade Đurovića pronađen mrtav

Uzrok smrti još nije poznat

03.05.2024. 20:16
  • Podeli:
vlade đurović, 17 feb 2024 - foto Printscreen TV Arena sport-65d139760c02c.webp Foto: Printscreen/TV Arena sport

Nebojša Đurović (49), sin čuvenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je u Beogradu oko 14 časova mrtav, preneo je Sportal.

Uzrok smrti još nije poznat, a Nebojša je jedno od dvoje dece poznatog trenera, koji ima i ćerku Ninu.

Đurović je tokom bogate karijere trenirao Šibenku, Budućnost, Zadar, Crevnu zvezdu. Godinama je radio u Grčkoj, gde je vodio Panionios, Aris, AEK, Limož u Francuskoj, pa ponovo Panionios, AEL Limasol... 

U domaću košarku vratio se početkom veka i vodio Budućnost, FMP, Megu,Metalac, Vojvodinu, FMP, OKK Beograd.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()