U Skupštini grada održana komemoracija Dejanu Milojeviću

Sahrana će se održati u ponedeljak

10.02.2024. 12:49
  • Podeli:
komemoracija dejan milojević jadranka ilić-65c7623fdbe9b.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Komemoracija povodom smrti Dejana Milojevića, nekadašnjeg košarkaša i trenera, koji je preminuo 17. januara u SAD od posledica srčanog udara održana je danas u Skupštini Beograda.

Sahrana Milojevića, koji je preminuo u 47. godini, biće održana u ponedeljak, 12. februara na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Opelo će početi u 13 časova, sahrana pola časa kasnije.

Na početku komemoracije pušten je video snimak na kom je opisana njegova prebogata igračka i trenerska biografija, od Beovuka preko FMP-a, Partizana, Budućnosti, Valensije, Galatasaraja, reprezentacije, Mege, do Golden Stejta.

U ime Košarkaškog saveza od Milojevića se oprostio predsednik Predrag Danilović, a u ime ministarstva sporta državni sekretar Marko Kešelj.

Jadranka Ilić/Tanjug

Emotivan oproštaj od Milojevića imao je košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji je zajedno sa njim sarađivao tokom cele karijere, prvo igračke, a potom trenerske u Megi, a kasnije u SAD.

Komemoraciji su, osim porodice i prijatelja, prisustvovali i brojni ljudi iz sveta košarke. 

Tu su bili i Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Dejan Bodiroga, Ostoja Mijailović, Duško Vujošević, Aleksandar Džikić, Milenko Tepić, Dejan Tomašević, Vule Avdalović, Miodrag Ražnatović, Veselin Petrović, Miroslav Berić, Mlađan Šilobad, Milenko Topić, Vlade Đurović, Igor Rakočević, Novica Veličković i drugi.

Jadranka Ilić/Tanjug
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()