Udarac za Boston pred meč sa Dalasom: Povredio se Porzingis

Seltiksi vode sa 2:0 u seriji

12.06.2024. 11:00
  • Podeli:
Porzingis Profimedia-666962333c357.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Boston Seltiksa Kristaps Porzingis povredio se tokom utakmice broj dva u velikom finalu NBA lige protiv Dalasa. 

Seltiksi imaju jednu muku od te druge utakmice pošto se tada povredio Kristaps Porzingis i upitno je da li će igrati u noći između srede i četvrtka u "American Airlines Centru" (od 2 časa i 30 minuta po našem vremenu).

Seltiksi su Porzingisovo stanje objavili u utorak uveče. Kristaps Porzingis je pokidao medijalni retinakulum koji omogućava dislokaciju zadnje tibijalne tetive u njegovoj levoj nozi.

To se dogodilo na 3:27 do kraja treće četvrtine utakmice broj dva i ova povreda nije povezana sa povredom lista koja ga je ranije mučila.

Seltiksi su objavili da su posle konsultacija sa stručnjacima ustanovili da se ne radi o težoj povredi i da će pred početak utakmice odlučiti da li će moći da igra ili ne, međutim sve se više spekuliše da je za njega sezona završena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()