Uhapšen bivši NBA igrač: Pištoljem rešavao probleme

Nekadašnji košarkaš Sijetl Supersoniksa u 53. godini uhvaćen u uličnom obračunu

09.03.2023. 08:56
  • Podeli:
Šon Kemp-640992624c380.webp Foto: Profimedia

Novo hapšenje NBA košarkaša. Legendarni Ol star igrač Šon Kemp lišen je slobode u Takomi zbog nepropisnog ponašanja na javnom mestu, prenose mediji.

On se tereti da je 8. marta, toko dana, pucao iz vozila kojim je upravljao. 

Policija Takome prvo je prijavila privođenje čoveka od 53 godine, bez pominjanja imena. Do hapšenja je došlo posle pucnjave kojoj je prethodila kratka svađa.

Automobil na koji je pucano je pobegao, dok je policija kod Kempa pronašla pištolj.

Kemp je u NBA ligi igrao 14 godina. Tokom svoje karijere igrao je za Sijetl Supersonikse, Klivlend Kavalirse, Portland Trejlblejzerse i Orlando Medžik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()