Urnebesna objava Evrolige: Željko doneo titulu, Teo kasni zbog čudnih blokova

Elitno košarkaško takmičenje proslavlja 25 godina postojanja

01.10.2024. 16:20
  • Podeli:
Željko Obradovic-65f69c5db1ca4.webp Foto: ABA league/Dragana Stjepanović

Košarkaška Evroliga ove sezone proslaviće 25 godina postojanja, a tim povodom napravila je i video u kome se pojavljuju košarkaši i treneri koji su obeležili takmičenja.

Proslava godišnjice zvanično je počela objavljivanjem kratkog filma pod nazivom "Gde je zabava?".

Radnja filma smeštena je na izmišljenu zabavu povodom godišnjice, film na duhovit način prikazuje vrhunske ličnosti Evrolige koje pokušavaju da prisustvuju proslavi, ističući kako legende igre, tako i trenutne igrače koji su spremni da oblikuju budućnost lige.

Među njima je i  aktuelni trener Partizana, Željko Obradović koji na žurku dolazi sa peharom Evrolige, kao najtrofejniji trener takmičenja, koji je devet puta bio na evropskom tronu.

Prethodno ga na skup zovu Dejan Bodiroga i Šarunas Jasikevičius,a od srpskih košarkašau filmu se pojavljuju Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić, koji na žurku kasni zbog "čudnih blokova".

U videu pogledajte kako to izgleda:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()