Utakmica vredna pažnje: Veterani Partizana i Valensije igraju u čast Dejana Milojevića

Crno-beli će igrati u dresovima iz sezone 2004/2005

09.04.2024. 12:30
  • Podeli:
Novica Veličković-6405c94775910.webp Foto: Profimedia

Duel između veterana Partizana i Valensije biće odigran ponovo, samo ovog puta u Beogradu. Velikani crno-belog kluba dočekaće španske legende u "Štark areni" u petak, 12. aprila.

Utakmica je zakazana za 17 časova, a vrata će se otvoriti u 16:30. Ulaznice za ovaj događaj su iste one sa kojima se ulazi na evroligašku utakmicu Partizan - Valensija, koji se igra na istom mestu, u petak od 20:30.

Posle duela veterana publika će privremeno napustiti dvoranu zbog sigurnosnih pregleda, kako bi se omogućilo otvaranje ulaza za evroligašku utakmicu.

Na terenu "Štark arene", u dresovima iz sezone 2004/05, igraće legende Partizana: Toza Zorkić, Vladimir Petrović, Aleksandar Rašić, Milenko Tepić, Novica Veličković, Uroš Tripković, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Luka Bogdanović, Vladimir Micov, Kosta Perović, Branko Sinđelić, Dejan Borovnjak i Ratko Varda, a ekipu će sa klupe voditi Miško Marić.

Ovaj spektakl je i prilika da se oda počast Dejanu Milojeviću, koji je igrao za oba kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()