Valensija u problemu: Viktor Klaver duže van terena

Iskusni Španac se povredio na meču sa Partizanom

21.12.2023. 15:21
  • Podeli:
Viktor Klaver-65844760b0793.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Valensije Viktor Klaver (35)  odsustvovaće četiri nedelje van terena zbog povrede mišića desne noge, saopštio je španski klub.

Klaver se povredio pre dva dana na meču 15. kola između Valensije i Partizana (67:72).

U saopštenju Valensije se navodi da je posle dodatnih pregleda utvrđeno da će iskusni košarkaš morati da se oporavlja oko četiri nedelje. Klaver će posle toga biti podvrgnut novim pregledima pa će biti poznato kada će se tačno vratiti na teren.

Klaver ove sezone u Evroligi prosečno beleži 3,4 poena i ima 2,6 skokova po utakmici.

Valensija se nalazi na devetom mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i sedam poraza, a večeras će na svom terenu dočekati Virtus u 16. kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()