Valensija vrlo oslabljena: Dejvis van stroja do daljeg

Em što su izgubili sramno, em što su ostali bez važnog igrača

17.03.2024. 14:46
  • Podeli:
Brendon Dejvis-65f6f426345d0.webp Foto: KK Valensija

Košarkaš Valensije Brendon Dejvis (32)  odsustvovaće u narednom periodu sa terena zbog povrede mišića lista leve noge, saopštio je španski klub.

U saopštenju Valensije se ne navodi koliko će Dejvis morati da pauzira. On se povredio pre tri dana na meču 29. kola Evrolige protiv Fenerbahčea (118:88).

Valensija navodi da je Dejvis osetio bol tokom meča sa turskim klubom, a da su snimci potom pokazali da se radi o povredi zbog čega će iskusni košarkaš morati da propusti naredne mečeve u svim takmičenjima.

Dejvis je ove sezone odigrao 26 utakmica za Valensiju u Evroligi, a prosečno je postizao 12,5 poena i imao je 3,8 skokova i 2,1 asistenciju po meču.

Valensija se nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 16 poraza.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()