Vasilije Micić rešio meč sa Zvezdom u zadnjim sekundama: Nikada ne gledam u semafor

Ako nemate energiju, ne možete da se takmičite ni sa kim nigde, rekao je MVP Evrolige

23.12.2021. 12:39
  • Podeli:
vasilije-micic-foto-pixsell.jpg Foto: Pixsell

Vasilije Micić je ugostio svoje drugove i nekadašnji tim Crvenu zvezdu u Istanbulu, van terena. Ali kada se zaigrala košarka bek Efesa je ostao profesionalac, nije mario protiv koga igra i kada mu se ukazala prilika, u zadnjim sekundama egal meča Evrolige, stao na liniju slobodnih bacanja i pogodi oba za pobedu svog tima – 84:83. 

“Uvek ističem da često ne znam koji je rezultat. Ne gledam uvek semafor, gledam kako da pružim maksimum, što možda i nije loše. Na ovoj utakmici nismo odustajali i to je presudilo. Zvezda je odigrala baš dobro, ona ima najbolju odbrana Evrolige ove sezone, a mi smo to pokušavali da probijemo i dugo nismo uspevali. Crveno-beli imaju neverovatnog lidera Nikolu Kalinića. Nedostajalo im nekoliko bitnih igrača, pa mogu da kažem da sam posle ovakavog meča vrlo zadovoljan pobedom”, rekao je posle meča Vasa Micić.

Aktuelni MVP Evrolige s i u nastavku zadržao na analizi igre:

“U drugom poluvremenu igrali smo sa boljom energijom. Ja uvek kažem: Ako nema energije, ne može da se takmiči niko ni sa kim nigde. A kada energije ima, onda možete da rešavate sve u svoju korist. Da energije nije bilo, izgubili bismo ovaj meč”, rekao je Micić i otišao, da energiju potroši sa drugarima iz Beograda van terena.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()