Važan potpis u NBA: Gober dogovorio produženje ugovora sa Minesotom

On je prošle sezone za Minesotu prosečno postizao 14 poena i imao je 12,9 skokova i 2,1 blokadu po utakmici

23.10.2024. 11:35
  • Podeli:
Rudi Gober AP PhotoSue Ogrocki_Tanjug-65eeeaf2a6da7.webp Foto: AP Photo/Sue Ogrocki/Tanjug

Košarkaš Minesote i francuski reprezentativac Rudi Gober dogovorio je produženje ugovora sa klubom do 2028. godine u vrednosti od 110 miliona dolara, prenosi danas ESPN.

Američki mediji navode da Gober ima opciju da jednostrano produži saradnju sa Minesotom po isteku ugovora sa klubom. Francuski košarkaš će od Minesote dobijati dodatnu kompenzaciju ako bude trejdovan u neki drugi klub.

Gober (32) je prošle sezone za Minesotu prosečno postizao 14 poena i imao je 12,9 skokova i 2,1 blokadu po utakmici. On je sa Minesotom prošle sezone stigao do finala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Francuz je četiri puta izabran za najboljeg odbrambenog igrača NBA lige (2018, 2019, 2021, 2024).

 Košarkaši Minesote su na startu nove sezone u NBA ligi poraženi u gostima od Los Anđeles Lejkersa 110:103, a Gober je na ovom meču zabeležio 13 poena, 14 skokova i dve asistencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()