"Večeras igra jedini neporaženi tim u Evroligi": Ovako u Evropi najavljuju meč Crvene zvezde protiv Barselone

Evroliga je iskoristila i još jednu šansu da istakne kako je Zvezda trenutno iznad ostalih.

18.10.2024. 10:46
  • Podeli:
sferopulos-6712202f03912.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Crvene zvezde su ove sezone napisali nove stranice svoje istorije, pošto su takmičenje u Evroligi počeli sa tri uzastopne pobede bez poraza, što se prvi put dešava otkada igraju u najjačem takmičenju u Evropi, pa samim tim i budem ogromno interesovanje.

Već je nekoliko puta sama Evroliga to isticala, a sada su uradili i još jednom, tačno pred meč četvrtog kola koji igraju protiv Barselone na svom parketu. Na ovom meču će biti i puna Arena, pošto su karte crveno-belih "planule" za sat vremena.

Naime, Evroliga je iskoristila i još jednu šansu da istakne kako je Zvezda trenutno iznad ostalih, pa su na svom zvaničnom profilu okačili još jednu objavu u kojoj veličaju rezultat Crvene zvezde.

"Večeras igra jedini neporaženi tim u Evroligi", kratko stoji u objavi, uz slike Janisa Sferopulosa, trenera crveno-belih, kao i Nemanje Nedovića i Nikole Kalinića.

Meč između Zvezde i Barselone na programu je od 20 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()