Veliki preokret u slučaju Partizanovog pojačanja: Karlik Džons dobija ugovor u NBA?

Džons je zabeležio tripl-dabl i oduševio američku javnost

22.07.2024. 11:45
  • Podeli:
DZONS AP PhotoKin Cheung-669ca7380ef8d.webp Foto: AP PhotoKin Cheung

Prema ranije objavljenim informacijama, Košarkaški klub Partizan i Karlik Džons su dogovorili saradnju.

On je odigrao sjajnu partiju za Južni Sudan protiv Amerike pa se o njemu vodi dosa polemike. Džons je zabeležio tripl-dabl i oduševio američku javnost. Jedan od impresioniranih bio je i Lamar Odom, nekadašnji NBA šampion u dresu Los Anđeles Lejkersa.

"Brat je zadavao probleme reprezentaciji SAD tokom cele utakmice. Ja navijam za ‘Osvetnike’ (aktuelni sastav SAD), ali moram da dam poštovanje onome ko ga zasluži. Karlik Džons mora da dobije NBA ugovor posle ove utakmice", izjavio je Lamar Odom.

U nedelju je američki novinar Mark Stajn preneo informaciju prema kojoj su NBA timovima ostala još četiri dana da se dogovore sa Džonsom, pre nego što njegov dvogodišnji ugovor sa Partizanom stupi na snagu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()