Veliki spektakl u Koka-Kola Areni: U Dubaiju karte za Zvezdu i do 330 evra

Susret je zakazan za nedelju 22. septembra

11.09.2024. 16:50
  • Podeli:
dejan kamenjašević kk dubai Dusan MilenkovicATAImages-665b1c12dd9ab.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Uskoro će početak ABA lige, a centralni meč dana igraće se u Dubaiju gde će debitant u takmičenju dočekati šampiona Crvenu zvezdu. Dubai ima visoke ambicije ove sezone. 

Pravi test istih biće utakmica prvog kola protiv šampiona i evroligaša Crvene zvezde.

Susret je zakazan za nedelju 22. septembra. Očekuje se veliki spektakl u Koka-Kola Areni, a gledaoci će za ovo zadovoljstvo morati da izdvoje od 18 do 330 evra koliko koštaju najskuplje karte.

Dubai je kompletirao roster dovođenjem Davisa Bertansa. Sa druge strane Crvena zvezda će u narednim danima da se baci u potrazi za četvorkom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()