Veliko pojačanje za Boston: Porzingis spreman za finale sa Dalasom

Finale NBA lige počinje 7. juna u Bostonu

02.06.2024. 16:49
  • Podeli:
Kristaps Porzingis-64d4ae8c7e2e6.webp Foto: Stuart Cahill/Boston Herald via AP/Tanjug

Košarkaš Bostona Kristaps Porzingis najverovatnije će biti spreman za prvi meč finala plej-ofa NBA lige protiv Dalasa, prenosi danas Basketnjuz.

Porzingis se povredio 29. aprila u četvrtoj utakmici prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige protiv Majamija. Boston je u prvom kolu plej-ofa Istoka eliminisao Majami, a potom Klivlend i Indijanu i izborio veliko finale NBA lige.

Basketnjuz se poziva na američke medije, koji navode da će Porzingis biti u timu Seltiksa za duel sa Dalasom.

Letonski košarkaš je u regularnom delu sezone u NBA ligi prosečno postizao 20,1 poen i imao je 7,2 skokova, dve asistencije i 1,9 blokada po utakmici.

Finalna serija između Bostona i Dalasa igra se na četiri pobede. Prvi meč je na programu 7. juna u Bostonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()