Vezenkov najkorisniji igrač 24. kola Evrolige

Bugarski košarkaš peti put ove sezone dobija MVP priznanje.

11.02.2023. 14:03
  • Podeli:
saša vezenkov profimedia-0753994804-63e791fda13e8.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Olimpijakosa Aleksandar Vezenkov proglašen je za najkorisnijeg igrača 24. kola Evrolige, saopštilo je takmičenje na zvaničnom sajtu.

Bugarski košarkaš peti put ove sezone dobija MVP priznanje. 

Vezenkov je u pobedi Olimpijakosa nad Albom u Berlinu 93:60 upisao 28 poena, 13 skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu, za indeks korisnosti 40.

Drugi najbolji bio je Vejd Boldvin iz Makabija sa indeksom 39. 

Prate ga Kris Džons iz Valensije sa indeksom 33, centar Panatinaikosa Arturas Gudaitis sa indeksom 32 i Paris Li iz Panatinaikosa i Edgaras Ulanovas iz Žalgirisa sa indeksima 26.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()