Vezenkov skrenuo pažnju na sebe jednom NBA klubu

Bugarin čeka koje će opcije ugovora da mu budu ponuđene

26.05.2023. 11:11
  • Podeli:
Saša Vezenkov-647075f57b95c.webp Foto: Profimedia

Aleksandar Saša Vezenkov je na meti Sakramento Kingsa, pišu grčki mediji.

Košarkaš Olimpijakosa je proglašen za MVP regularnog dela Evrolige i sada kada je na vrhuncu karijere na evropskoj sceni trenutak je da se preseli u NBA ligu. 

Kingsi su spremni da za Bugarina plati 1.500.000 evra Olimpijakosu za otkupnu klauzulu.

Trenutno je, prema tvrdnjama Grka, jedina dilema visina ugovora koji bi Kingsi ponudili Vezenkovu. Prva opcija je ugovor na dve godine, gde bi zaradio 4.500.000 evra po sezoni. Druga je da Vezenkov dobije 46.000.000 dolara za četiri sezone od Kingsa.

Napominje se da će budućnost igrača biti poznata do 22. juna jer će tada Sakramento imati pravo da pregovara sa njim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()