Vil Klajburn MVP 33. kola Evrolige

Klajburn je protv Fenerbahčea postigao 21 poen, uz pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu za indeks korisnosti 28

06.04.2024. 14:40
  • Podeli:
Real_Efes_foto_AA (2)-65284e982e42a.webp Foto: AA

Košarkaš Efesa Vil Klajburn proglašen je za najkorisnijeg igrača 33. kola Evrolige, objavili su organizatori takmičenja.

Efes je na gostovanju slavio protiv Fenerbahčea rezultatom 82:80 i sada mu fali samo još pobeda u poslednjem kolu regularnog dela za plasman u plej-in. 

Klajburn je juče postigao 21 poen, uz pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu za indeks korisnosti 28.

Iza njega su ostali košarkaš milanske Olimpije Nikola MIrotić, bek Baskonije Markus Hauard i centar Asvela Žofri Lovernj sa indeksom korisnosti 27.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()