Vildoza ne žali mnogo za Zvezdom: Sjajan je osećaj obući dres Panatinaikosa

Atmosfera koju stvaraju navijači je... luda, kaže Argentinac koji je skupio savete od Nedovića i Adetokumba

27.06.2023. 12:14
  • Podeli:
Luka Vildoza Zvezda_Crvena zvezda Đorđe Kostić-641762e329fc8.webp Foto: Crvena zvezda / Đorđe Kostić

Novi košarkaš Panatinaikosa Argentinac Luka Vildoza (27) izjavio je da je srećan što nastavlja karijeru u grčkom klubu.

Vildoza je u Panatinaikos stigao iz Crvene zvezde, a naredne sezone sarađivaće sa novim trenerom grčkog kluba Erginom Atamanom.

"Osećaj je sjajan, pošto sam svestan da ću naredne sezone da nosim istorijski dres Panatinaikosa. Osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima i trenerima", rekao je Vildoza za zvanični sajt kluba.

Vildoza je istakao da poznaje navijače Panatinaikosa.

"Igrao sam u OAKA areni kao protivnik Panatinaikosa, ali sam pratio navijače i po video snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je... luda. Oni vole tim i izražavaju ga na jedinstven način. Ovo mi se stvarno sviđa i jedva čekam sve to da doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu vezu sa njima", istakao je Vildoza.

Argentinski košarkaš je potom pomenuo lične i timske ciljeve koje želi da ispuni u Panatinaikosu.

"Moji lični ciljevi uvek idu podruku sa timskim. Nisam od onih koji vole mnogo velikih reči. Radićemo vredno kao tim i nadam se da ćemo imati veoma dobru sezonu. Mislim da ćemo u novoj sezoni imati veoma jak tim. Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan trener. On zna kako da natera svoje igrače da igraju preko svojih granica. Optimista sam što se tiče nove sezone", dodao je Vildoza.

On je naveo da je pre potpisivanja ugovora razgovarao sa Tanasisom Adetokumbom i Nemanjom Nedovićem.

"Razgovarao sam sa Tanasisom, koga poznajem iz vremena u Milvokiju, kao i sa Nedom. Obojica su mi rekli da je Atina prelep grad za život, vreme je odlično, navijači posebno topli, a klub na vrhunskom nivou u svim oblastima. U nekoliko reči, rekli su mi da dođem u Panatinaikos sa sigurnošću da ću provesti tri izuzetne godine", istakao je Argentinac.

On je pozvao navijače Panatinaikosa da pomognu timu u predstojećoj sezoni.

"Kao što sam ranije pomenuo, ne volim velike reči. Sve što mogu da im obećam je da ću vredno raditi i svaki dan dati sve od sebe da pomognem timu. Navijači Panatinaikosa znaju kako da podrže svoj omiljeni tim i poguraće nas da prevaziđemo naše takmičarske granice. Potrebni su nam u svim utakmicama. Jedva čekam da ih vidim", zaključio je Vildoza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()