Virtus savladao Efes: Protiv Baskonije za plasman u plej-of Evrolige

Ekipa iz Bolonje je regularni deo sezone u Evroligi završila na desetom mestu na tabeli

17.04.2024. 09:17
  • Podeli:
profimedia-0865405919 virtus evroliga-661f730fedfc9.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Virtusa iz Bolonje plasirali su se u drugo kolo plej-ina Evrolige, pošto su sinoć u Istanbulu u prvom kolu plej-ina pobedili ekipu Efesa rezultatom 67:64 (21:23, 14:13, 13:14, 19:14).

Najefikasniji u ekipi Virtusa bio je Tornike Šengelija sa 13 poena, dok su Avudu Abas i Ife Lundberg dodali po 12. Kod domaćih, najbolji je bio Vil Klajburn sa 22 poena, dok je Šejn Larkin dodao 16.

Ekipa iz Bolonje je regularni deo sezone u Evroligi završila na desetom mestu na tabeli, dok je Efes bio deveti. Tim iz Istanbula je sinoćnjim porazom završio takmičenje u Evroligi.

Virtus će u petak gostovati ekipi Baskonije u drugom kolu plej-ina. Pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige protiv madridskog Reala.

Baskonija je ranije juče u Beogradu u plej-inu poražena od Makabija rezultatom 113:85. Makabi će se u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige sastati sa Panatinaikosom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()