Vodio Turke u demoliranju Bajerna: Šejn Larkin MVP 28. kola Evrolige

Plejmejker Efesa je dobio nagradu uz indeks korisnosti 33

09.03.2024. 14:12
  • Podeli:
Šejn Larkin-655c93a120f9d.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Efesa Šejn Larkin izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) 28. kola Evrolige čime je postao rekorder elitnog takmičenja po broju nagrada za najboljeg igrača runde.

Larkinu je ovo 17. put da je najbolji igrač kola u Evroligi, čime je iza sebe ostavio Nanda de Koloa koji ima 16 nagrada MVP kola. Na trećem mestu je Majk Džejms sa 11 nagrada. 

Plejmejker Efesa je dobio nagradu MVP zahvaljujući fenomenalnoj partiji u pobedi nad Bajernom (109:86). 

Larkin je protiv nemačkog kluba postigao 28 poena, imao tri skoka i četiri asistencije, uz učinak 3/3 za dva, 6/9 za tri i 4/5 sa linije bacanja. Sve to mu je donelo indeks korisnosti 33, što mu je bilo dovoljno da bude najbolji u 28. kolu Evrolige.

Standings provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()