Vokeru se dopada ambijent u Beogradu: Ovo je upravo ono o čemu drugi pričaju

Mi smo napravili da bude teško, kaže Amrikanac posle poraza od Monaka

19.10.2023. 11:34
  • Podeli:
Kemba Voker-6530f5452946a.webp Foto: Rade Prelić/Tanjug

Kemba Voker je najveće pojačanje Monaka u novoj sezoni. Amerikanac, sa NBA iskustvom u dresu Boston Seltiksa, još nije pokazao šta sve ume, ali je uspeo da primeti da je ambijent pred beogradskom publikom nešto o čemu mašta svaki sportista. 

Istina je da će Vokeru biti potrebno više vremena da dođe do svoje maksimalne forme, jer je nedavno izašao iz povrede i prvi put se sreće sa evropskom košarkom. Trener Saša Obradović mu je dao šansu protiv Monaka da oseti igranje u Evroligi. 

Neposredno posle utakmice sa Crvenom zvezdom, nekadašnji NBA igrač je pohvalio atmosferu koju su napravili navijači crveno-belog tima:

"Zaista neverovatno, ovo je upravo ono o čemu su mi drugi pričali. Drago mi je što sam prisustvovao i doživeo ovako nešto. Znate kako, bilo je teško, mi smo napravili da tako bude. Oni su dobri, samo ne pogađaju u kontinuitetu".

Voker je došao pun entuzijazma u Monako, a strpljenje za njega ima i trener Saša Obradović.

"Potrebno mi je još ritma, da dam sebi malo vremena. Bilo je zabavno, nadam se da ću da dođem u situaciju da pomognem ekipi. Ne znam koliko mi je vremena potrebno, ali fokusiran sam samo na to".

Za kraj, objasnio je odluku da napusti NBA i oproba se u evropskoj košarci.

"Evropa je veliko iskustvo za mene. Nikada nisam video ovakvu publiku. Srećan sam što sam ovde i što sam deo ove ekipe", istakao je Voker.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()