Žalgiris naciljao pojačanje pred Zvezdu?

Naredni evroligaški meč crveno-beli igraju protiv Žalgirisa u Kaunasu

25.10.2024. 13:15
  • Podeli:
Andrea Trinkijeri-65a90dc0701ff.webp Foto: Profimedia

Litvanski plejmejker Rokas Jokubaitis, ovog leta je napustio Barselonu i pristigao je u redove Makabija iz Tel Aviva, koji igra veoma slabo od početka sezone. 

Žalgiris je i pre sezone bio potencijalna destinacija za mladog Litvanca, što se nametalo i kao veoma logičan sled događaja. Ipak, on se odlučio za Izrael i ekipu Makabija.

"Bilo je pregovora, vodili smo razgovore preko agenata", rekao je Jokubaitis, koji se osvrnuo i na situaciju s Lojdom.

"Lojd je napustio tim, pitao me je da li imam neke planove. Znate, nemam porodicu, decu, a Lojdova situacija bila je malo drugačija. Pokazao je da je porodica iznad košarke, poštujem tu odluku. Ne znam, ne osećam nikakvu opasnost. Sve je u redu. Tako da se dalje nije razvijalo,"  poručio je Rokas.

Ipak, on kaže da je za sada sve dobro i da neće iz Makabija.

"Ako se desi nešto veoma loše, onda ćemo videti. Sada dok je mirno, ostajem u Makabiju".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()