Zapelo sa Obradovićem? Oglasio se Ostoja Mijailović

Spekulacije ne prestaju

14.04.2024. 14:47
  • Podeli:
Ostoja Mijailović.jpg Foto: Antonio Anhel/Pixsell

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u izjavio za Sport Klub ponovio da klub želi da nastavi saradnju sa Željkom Obradovićem i da nema nameru da komentariše spekulacije koje se svakodnevno mogu čuti u košarkaškim kuloarima.

Trofejni trener i prvi čovek kluba iz Humske su više puta isticali da žele da nastave zajednički posao započet u leto 2021. međutim, mesecima se sa reči ne prelazi na delo.

Navijači Partizana u isčekivanju Obradovićevog parafa mogu da čuju razne priče, a poslednja je da je zapelo oko visine plate uprkos tome što su, navodno, stara dugovanja rešena.

O istinitosti informacije govorio je upravo predsednika kluba.

"Plate su u Partizanu redovne, teško ih isplaćujemo, ali ih plaćamo na vreme. Ne bih komentarisao nikakve i ničije spekulacije. Mi smo ozbiljni ljudi i ozbiljan klub. Kad obe strane žele nastavak saradnje onda bilo kakve okolnosti ne mogu biti prepreka za bilo šta," poručio je Mijailović.

Prvi čovek kluba iz Humske je još dodao:

"Trenutno smo fokusirani na ABA ligu."

Pomenuti portal navodi da je Partizan ove sezone isplatio šest od dospelih osam plata, ali to nije ništa novo ne samo u Humskoj već u većini klubova sa ovih prostora.

Obradoviću na kraju sezone ističe trogodišnji ugovor sa crno-belima, a branilac titule doigravanje u ABA ligi počinje u sredu četvrtfinalnim duelom sa Igokeom u Beogradskoj areni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()