Zvanično: Giedraitis produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Litvanac još dve sezone u crveno-belom

07.06.2024. 12:47
  • Podeli:
rokas giedraitis kk crvena zvezda-6662e4821c201.webp Foto: KK Crvena zvezda

Kako je danas i zvanično saopštio klub, Crvena zvezda je produžila saradnju sa litvanskim košarkašem Rokasom Giedraitisom. On i crveno-beli su se dogovorili na saradnju do 2026. godine.

Giedraitis je prošle godine stigao u Crvenu zvezdu, a ove sezone sa "crveno-belima" je osvojio regionalnu ABA ligu, Kup Radivoja Koraća i Košarkašku ligu Srbije.

Litvanski košarkaš je pre Crvene zvezde igrao za Baskoniju, Albu, Lietuvos Ritas, Šiauliai i Mažeikiai.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()