Zvezda predstavila dresove za narednu sezonu: Jedan detalj će posebno oduševiti Delije

Važan jubilej slave crveno-beli

02.09.2024. 13:30
  • Podeli:
dres zvezda printscreen-66d59d408523d.webp Foto: Prinscreen/KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda je predstavio dresove za predstojeću sezonu u kojoj će ponovo nastupati u Evroligi ali i u ABA ligi i u domaćem prvenstvu kao i u Kupu Koraća.

U predstavljanju dresa su učestvovali i sami košarkaši - Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Jago dos Santos, Andrej Kostić kao i Kodi Miler Mekintajer zajedno sa drugim članovima i volonterima u klubu.

Kako se navodi na društvenim mrežama Crvene zvezde, ova godina ima mnogo simbolike, jer je baš pre 80 godina sa Kalemegdana čitava priča i krenula. Ove sezone biće obeleženo osam decenija postojanja Zvezde.

U saradnji sa Adidasom, Zvezda je spremila poseban dres koji ima mnogo simbolike. Dominiraju crvena i bela boja, a posebno se ističu kragne koje su u bojama zastave Srbije, a koje će sigurno oduševiti navijače.

U videu ispod pogledajte detalje:

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()