Zvezda u dilemi: Pionir ili Arena?

Evo šta ih muči

08.05.2024. 15:43
  • Podeli:
kk zvezda kk studentski centar x@kkzvezda-660afbfa27c9b.webp Foto: x@@kkcrvenazvezda

Čelnici košarkaškog kluba Crvene zvezde su u nedoumici pred finalnu seriju ABA lige.

Crveno-beli su se posle dve utakmice plasirali u svoje deveto finale ABA lige.

Zvezda i dalje nije dobila svog protivnika, jer je druga polufinalna serija između Partizana i Budućnosti otišla u treći meč, tako da će se drugi finalista dobiti desetog maja.

Bilo kako bilo, finalna serija ABA lige će definitivno početi 13. maja, a u prve dve utakmice će domaćin biti ekipa Crvene zvezde zbog prvog mesta na tabeli posle regularnog dela sezone.

Upravo to predstavlja veliku nedoumicu kod čelnika kluba sa Malog Kalemegdana, koji i dalje nije odlučio gde će igrati svoje utakmice kao domaćin, saznaje Mocart sport.

U polufinalu Zvezda je bila domaćin u dvorani Aleksandar Nikolić, ali pošto se očekuje veliko interesovanje za utakmice u finalnoj seriji, ozbiljno se razmatra da se crveno-beli vrate u Beogradsku arenu, gde su ove sezone igrali sve utakmice kao domaćini.

Glavni razlog je taj što su crveno-beli ove sezone prodali 12.000 sezonskih ulaznica, a kapacitet Pionira je dosta manji od ovog broja prodatih karata.

Crvena zvezda će konačnu odluku doneti u najkraćem mogućem roku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()