Zvezda u trileru pobedila FMP: Crveno-beli u polufinalu Kupa zakazali duel sa čudesnim Čačkom

Duel za plasman u finale je na programu u petak od 17 časova.

14.02.2024. 22:02
  • Podeli:
dejan davidovac, janis sferopulos - 23 okt 2023 - foto Antonio Ahel ATAImages-659868b454485.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP rezultatom 80:75 u drugom meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Gledali smo vrlo izjednačeno prvo poluvreme, sa mnogo grešaka na obe strane. FMP je sjajno parirao favorizovanom rivalu i bitio potpuno ravnopravan. Zvezda je na odmor otišla sa minimalnom prednošću 40:36.

Slična priča se nastavila i u trećoj četvrtini. Zvezda nikako nije uspevala da se odlepi, Panteri su čak u par navrata imali minimalnu prednost. Crveno-beli su tek u poslednjoj deonici uspeli da dođu do +8.

Međutim FMP se najviše zahvaljujući Kuzmiću ponovo vratio i gledali smo dramatičnu završnicu. Prelomnu trojku postigao je Dejan Davidovac u poslednjem minutu meča.

Najefikaniji kod Zvezde bio je Nemanja Nedović sa 20 poena.

Zvezda će se u polufinalu u petak sastati sa Čačkom 94 koji je u prvom četvrtfinalnom meču iznenadio gradskog rivala Borac. Taj meč je na programu u petak od 17 časova.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()