Zvezda već u Zadru, Sferopulos traži energiju od igrača

Težak raspored pred crveno-belima

25.10.2024. 14:50
  • Podeli:
profimedia-0916504826 kk crvena zvezda gajdritis-67005e000fbbb.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nemaju mnogo vremena za analizu svega što se dogodilo u Madridu, jer su već u petak u prepodnevnim časovima stigli u Zadar gde ih očekuje meč 6.kola ABA lige.

Utakmica Zadar – Crvena Zvezda Meridianbet igra se u dvorani "Krešimir Ćosić" u subotu od 20 časova.

Crveno beli će u petak u večernjim časovima trenirati u Zadru pred meč koji nakon vrlo vredne I teške pobede u Podgorici ima veliki značaj.

Još uvek nije poznato da li će u subotnjoj utakmici nastupiti Nemanja Nedović, dok Džoel Bolomboj sigurno neće moći da pomogne ekipi u narednih mesec dana:

"Očekuje nas utakmica u rasponu od samo 48 sati nakon teškog meča u Madridu i prvo i osnovno je da moramo da odigramo sa energijom ovu utakmicu. Zadar je veoma opasan protivnik i moramo da budemo spremni za ovaj duel", rekao je Sferopulos za klupski sajt.

"Čeka nas vrlo teška utakmica, jer svi ovi mečevi nakon duela u Evrolige nisu laki. Moramo da se oporavimo energetski jer će Zadar biti spreman I motivisan za ovu utakmicu. Upozorenja nam nisu potrebna, znamo šta je bilo u Splitu – dakle, čvrsto, sa puno energije, borbeno i motivisano".

Ovo će biti 45.duel dva kluba u ABA ligi, crveno beli imaju mnogo bolji skor 31-13, ali skor u Zadru poziva na oprez, Crvena zvezda je slavila u 13 utakmica ali je izgubila čak 9.

Odmah nakon meča u Zadru ekipa se vraća za Beograd I počinje pripreme za utakmicu sa Žalgirisom koja je na programu u sredu u Kaunasu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()