Zvezdaši mogu odahnuti: Lakša povreda Bolomboja, klub objavio detalje

On se povredio u ponedeljak na meču petog kola regionalne ABA lige protiv Budućnosti

22.10.2024. 14:25
  • Podeli:
bolomboj kk crvena zvezda-671797e5ab6a3.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je Džoel Bolomboj povredio desno koleno, ali se dodaje da centar "crveno-belih" neće morati na operaciju.

Bolomboj se povredio u ponedeljak na meču petog kola regionalne ABA lige protiv Budućnosti (73:75).

Crvena zvezda je potvrdila da je Bolomboj bio na dodatnim pregledima i testiranjima.

"Na osnovu RTG i MR pregleda, Bolomboj je zadobio hiperekstenzionu povredu desnog kolena sa većom koštanom modricom bez povreda meniskusa i ligamenata. U ovom trenutku povreda ne zahteva operativno lečenje već mirovanje i konzervativnu terapiju. Prognoza povratka na teren biće saopštena nakon kontrole klupskih lekara", saopšteno je na zvaničnom sajtu Zvezde.

Bolomboj je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi prosečno postizao 12,5 poena i imao je 9,3 skoka po utakmici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()