Zvezdi treba pobeda u Tel Avivu: Protiv Makabija mora agresivnije

U prvom delu sezone crveno-beli su savladali Izraelce sa 69:68

09.02.2023. 12:33
  • Podeli:
Košarkaši Crvene zvezde-1666536831593.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde gostuju, u četvrtak uveče, Makabiju iz Tel Aviva sa željom da prekinu seriju od četiri uzastopna poraza u Evroligi.

Zvezda je u lošoj seriji u elitnom takmičenju i trenutno je na učinku 10-13.

"Makabi je izuzetno dobra ekipa, atletski vrlo jaka, igraju jako dobro u tranziciji. Igraju na svom terenu veoma agresivno, naročito u prvoj četvrtini. Moraćemo da znamo tamo da igramo. Sigurno je da će biti mnogo kontakata, a mi ćemo morati da odgovorimo na to", rekao je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Zvezda je u prvom delu sezone savladala Izraelce 69:68, a na ovom meču biće  jača za oporavljenog centra Hasana Martina.

Utakmica 24. kola Evrolige između Makabija i Crvene zvezde igra se od 20.05 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()