Mijailović zabrinut: Ostaćemo bez najvrednije imovine koju Partizan ima

Pod hipoteku stavljen stadion u Humskoj ulici

25.02.2024. 14:17
  • Podeli:
Ostoja Mijailović.jpg Foto: Antonio Anhel/Pixsell

Ostoja Mijailović je u jutarnjem programu Prve televizije govorio kao predsednik KK Partizan, ali na samom kraju i kao prvi čovek JSD Partizan.

Tom prilikom istakao je zabrinutost jer Fudbalski klub Partizan ima dugovanje od preko 20 miliona evra na ime poreza, a da je zbog toga pod hipoteku stavljen stadion u Humskoj ulici.

Zbog toga bi, ističe Mijailović, država mogla da preuzme vlasništvo nad "najvrednije imovine koju Partizan ima".

"Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u KK je u JSD, odnosno, FK. Milorad Vučelić je stavio hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan. Predsednik je prošle godine izneo podatak da FK Partizan duguje više od 20 miliona evra. Država je, kao što vidimo, krenula da naplaćuje porez. Šta ćemo da radimo kada dođe na red FKP, a stadion je pod hipotekom? Dakle, država će moći da preuzme stadion pod svoju kontrolu", izjavio je Mijailović i zaključio:

"Kao predsednik JSD jako sam zabrinut za FKP i stadion Partizana. Ostaćemo bez najvrednije imovine koju Partizan ima".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()