'Moj gost je Novak Đoković': Nik Kirjos ima ekskluzivu

Biće ovo emisija koju će svi željno čekati

22.03.2024. 13:10
  • Podeli:
Novak Đoković i Nik Kirjos-63c12d29b199b.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković će biti gost Nika Kirjosa u njegovoj emisiji "Good trouble", potvrdio je australijski teniser.

On je najavio veliku objavu na svom Tviter profilu dan ranije, a sada je obelodanio da će mu gost u potkastu biti najbolji teniser sveta.

Nema sumnje, biće ovo emisija koju će svi željno čekati, jer se zna da su Nik i Novak svojevremeno imali odnos koji je bio gotovo neprijateljski, da bi se onda sve promenilo i postali su jedni od najboljih prijatelja na turu.

Navijači su oduševljeni što će imati priliku da gledaju Novaka u verovatno opuštenijem izdanju, gde će verovatno moći da saznaju i mnoge detalje o kojima nije pričao do sada.

Takođe, Kirjos je najavio i da se vraća na teren konačno posle duge pauze zbog povrede, a nema sumnje da će navijači uživati i u potkastu, ali i u njegovim igrama, jer je uvek važio za nekog ko igra atraktivan tenis.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()