'Moja nova beba': Nejmar za novu igračku iskeširao najmanje 315.000 evra

Voli skupo

20.02.2024. 13:59
  • Podeli:
Nejmar-1666012613530.webp Foto: Profimedia

Brazilski fudbaler Nejmar poznat je kao ljubitelj dobrih automobila, a sada je u svoju kolekciju dodao još jedan primerak.

Nejmar se, naime, na svom Instagram nalogu pohvalio kako je kupio Rolls Royce Ghost.

"Moja nova beba", napisao je on na Instagram storiju uz crno-belu fotografiju ovog automobila.

Ovaj automobil, inače, veoma je redak, a kako pišu britanski mediji, zvezdu Al Hilala je koštao najmanje 315.000 evra.

S obzirom na to da trenutno ne igra, Nejmar će imati prilike da bar još neko vreme po ceo dan uživa u svom novom ljubimcu. On je, podsetimo, povredio prednje ukrštene ligamente kolena, pa se još uvek oporavlja i tek je krenuo sa laganim treninzima.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()