Neki će reći da je fotošop: Ibrahimović figurom u petoj deceniji nabija komplekse vršnjacima

Zlatan uživa u Božićnoj pauzi na Majamiju

27.12.2023. 15:08
  • Podeli:
ibrahimovic x-658c2fc629180.webp Foto: X/@Ibra_official

Legenda fudbala Zlatan Ibrahimović uživao je u Božiću na "Miami Beach"-u, gde je pokazao svoju izvajanu figuru. Uživa u fudbalskoj penziji i ne prestaje da trenira, pa tako i izgleda bolje od većine njegovih vršnjaka.

Ovaj 42-godišnjak se povukao skoro iz fudbalskih voda, ali samo na terenu. Pošto je dobio novu ulogu u njegovom omiljenom klubu Milianu, gde je ostavio ogromno nasleđe.

Povukao se sa travnatih terena, ali i ne sa peska, pa tako pokazuje da nije izgubio veštinu šutirajući loptu po pesku. Takođe je viđen kako kupuje piće u baru, odlazi na kupanje u more i pozira za fotografije sa fanovima.

Prija mu povratak u Milano u novoj karijernoj ulozi van terena, kao viši savetnik u klubu. Ranije ovog meseca je objavljeno da se pridružio "RedBird Capital Partners" kompaniji, koji je vlasnik italijanskog kluba. Očekuje se da će raditi u ulozi koja pomaže operacijama fudbalskog kluba Milana i sa imidžom njihovog brenda.

"Izuzetno sam zahvalan što sam se pridružio i "RedBirdu" i  Milanu u ovoj važnoj i uticajnoj ulozi", izjavio je popularni Ibra.

"Radujem se što ću doprineti njihovim investicionim aktivnostima u njihovim sportskim, medijskim i zabavnim objektima. Moja ljubav prema Rosonerima nikada neće umreti, a prilika da budem deo njihove budućnosti na smislen način je nešto o čemu sam samo mogao sanjati", dodao je Ibrahimović.

Mnogobrojne fudbalske zvezde vole Božić da provode u  jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija širom sveta, pa ako ste se zatekli ovih dana na Floridi možda sretnete neke od njih, kako uživaju u prazničnom raspustu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()