Nisu samo Borjanovi na zimovanju: Gde odmara Strahinja Eraković?

Zasluženi odmor

24.12.2023. 16:21
  • Podeli:
Strahinja Eraković-1668696410610.webp Foto: Profimedia

U letnjem prelaznom roku kao bomba je odjeknula vest u medijima da Strahinja Eraković napušta Crvenu zvezdu i pojačava ruskog šampiona FK Zenit.

Zvezda je napravila odličan posao, pošto je za čak 7.000.000 evra i 10 odsto od naredne prodaje uspela da proda fudbalera u Rusiju, i to nakon što su ga na delu videli na "Pari kupu" u Sankt Peterburgu, gde su crveno-beli zabeležili sve tri pobede - protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea.

Poznato je da  fudbaleri i njihove lepše polovine sa nestrpljenjem čekaju zimsku pauzu i zasluženi odmor, pa se trude da čim im to prilike dozvole pobegnu u toplije krajeve, tako je i ovaj mladi fudbaler odlučio da svoj odmor provede na Tajlandu i iskusi čari ovog ostrva.

Eraković je na svom instagramu podelio nekoliko kadrova sa 'zimovanja', a kako to sve izgleda možete pogledati u njegovoj Instagram objavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()