Odbijena ostavka: Vučelić nastavlja da vodi Partizan

Ispunjeni uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi, saopštio je Vučelić.

31.03.2023. 20:24
  • Podeli:
Milorad Vučelić-1664873591694.webp Foto: FK Partizan

Predsednik FK Partizana Milorad Vučelić ostaje na čelu kluba, odlučeno je danas na Skupštini crno-belih.

Vučelić je nakon dužeg izlaganja o svemu što je urađeno u poslednjih osam godina predložio Skupštini da ga razreši funkcije, ali je dobio poverenje i nastaviće da vodi klub.

Skupština je "kasnila" više od dva sata, a Partizan do kraja dana mora da obezbedi finansijska sredstva za dobijanje licence za takmičenje u Evropi sledeće sezone.

Fudbaleri Partizana igraće naredne sezone na evropskoj sceni jer je ispunio sve uslove da dobije licencu, rekao je Vučelić danas na Skupštini.

"Hoću da vas obradujem, danas su uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi ispunjeni. Hoću ponovo, iz sveg srca za to da zahvalim predsedniku, Aleksandru Vučiću i državi Srbiji, koja je svestrano i presudno pomogla“, rekao je Vučelić.

On je dodao da je svestan da će Uprava sada biti pod dodatnim pritiskom navijača.

"Mogu posle ovoga da viču i jedno i drugo. Znam da će biti vređanja, da ne pominjem sad koja, znam da će se čuti i „Uprava, napolje“. Samo, ne osećam se krivim. Učinio sam sve po meri svojih maksimalnih mogućnosti. One jesu ograničene, ali su po mojoj meri“, poručio je Vučelić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()