Oglasio se fudbalski klub Ajaks: Poznato zdravstveno stanje Van der Sara

Ajaks je objavio informacije uz dozvolu Edvinove supruge

08.07.2023. 13:16
  • Podeli:
Edwin Van Der Sar_foto_TW-64a8459c97671.webp Foto: Twitter/@vdsar1970

Legendarni holandski golman Edvin Van Der Sar biće zadržan na intezivnoj nezi u splitskoj bolnici, potvrdio je njegov nekadašnji klub Ajaks.

Iz Amsterdama poručuju da je on trenutno stabilno, ali da njegovo stanje i dalje izaziva brigu.

Ajaks je preneo te informacije uz dozvolu Anemari Van Der Sar, supruge Edvina.

"Porodica Van Der Sar, zajedno sa nama u Ajaksu, je zahvalana na mnogobrojnim porukama podrške", stoji u klupskom saopštenju.

Podsetimo, doskorašnji sportski direktor "kopljanika" je u petak prebačen sa Hvara helikopterom u Split zbog, kako je ranije preneto, izliva krvi u mozak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()