Aleksandar Usik nakratko priveden u Poljskoj, isplivali detalji

On je aktuelni svetski šampion u teškoj kategoriji u verzijama WBA, WBO i WBC

18.09.2024. 11:05
  • Podeli:
aleksandar usik profimedia-66ea9454a2d23.webp Foto: Profimedia

Ukrajinski bokser Aleksandar Usik priveden je u utorak uveče na aerodromu u Krakovu, ali je ubrzo pušten, prenosi BBC.

Na društvenim mrežama pojavili su se video snimci na kojima se vidi da poljska policija privodi Usika.

Ukrajinski bokser je potom pušten iz pritvora, a na Instagramu je napisao da je u pitanju bio nesporazum koji je brzo rešen.

"Prijatelji, sve je u redu. Došlo je do nesporazuma, koji je brzo rešen. Hvala svima koji su bili zabrinuti. Poštovanje za poljske snage reda, koje obavljaju svoje dužnosti bez obzira na visinu, težinu i titule", naveo je Usik.

Usik je aktuelni svetski šampion u teškoj kategoriji u verzijama WBA, WBO i WBC.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()