Barna bez plasmana u polufinale na 50 metara slobodno: Kraj za srpsko plivanje na ovim OI

Mesta u polufinalu bilo je za 16 najbržih

01.08.2024. 11:39
  • Podeli:
andrej barna, 28 jul 2024 - profimedia-0792514658-66ab51ace6247.webp Foto: Profimedia

Srpski plivač Andrej Barna zauzeo je peto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi u disciplini 50 metara slobodnim stilom. Naš reprezentativac je deonicu preplivao za 22,19 sekundi.

Ispostavilo se na kraju da je to bilo dovoljno za 30. poziciju u generalnom plasmanu, što znači da olimpijac iz Subotice nije uspeo u nastojanju da izbori plasman u polufinale.

Za polufinale su se borila ukupno 74 takmičara, a cilj je ispunilo samo 16 najbržih.

Srbija nema više predstavnika u plivanju na Olimpijskim igrama u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()