Bojan Janić: Estonija neće da bude lak protivnik

Italija je u ovom trenutku prejaka za nas, kaže nekadašnji odbojkaš Srbije

04.09.2023. 08:00
  • Podeli:
Odbojkaši Srbije-64f4944f30851.webp Foto: Profimedia

Nekada na parketu, danas u stručnom štabu - jedan od pomoćnika Igora Kolakovića, selektora muške odbojkaške reprezentacije Srbije, Bojan Janić izjavio je da njegovi igrači moraju da budu fokusirani na meču sa Estonijom ako žele da ostvare pobedu u 4. kolu Evropskog prvenstva.

Srbija će u ponedeljak u Ankoni igrati sa Estonijom u 4. kolu grupe A na EP. Srbija se nalazi na trećem mestu na tabeli sa šest bodova sa dve pobede i jednim porazom.

"Protiv Švajcarske je bilo očekivano lako, jer su oni bili autsajderi u našoj grupi. Lepa je bila i pobeda protiv Belgije. Protiv Italije nas je možda pojela atsmofera. Oni su u ovom trenutku prejaki za nas. Svima nam je krivo zato što nismo pružili jači otpor, pogotovo u prvom setu. Protiv takve ekipe ne smeš da praviš neke tehničke greške, koje smo mi imali", rekao je Janić, preneo je OSS.

Utakmica između Srbije i Estonije biće odigrana od 18 časova u Ankoni.

"Nadam se da ćemo izvući pouku iz poraza od Italije. Verujemo da ćemo u sledećim utakmicama da imamo pravu reakciju. Estonija neće da bude lak protivnik, moramo da budemo maksimalno fokusirani na naš deo terena. Moramo da pokažemo reakciju na loše stvari koje smo imali protiv Italije. To će dosta da nam znači na duelu sa Nemačkom, kao i u eliminacionim utakmicama", istakao je Janić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()