Bojana Drča: Igrati za reprezentaciju je najlepši osećaj

Utisci se još sležu, možda još nismo svesne kakav smo uspeh napravile, kaže jedna od najiskusnijih odbojkašica Srbije

18.10.2022. 14:51
  • Podeli:
Bojana Drča-1666097504373.webp Foto: Profimedia

Odbojkašice Srbije još žive ostvarenje svog sna. Duple zlatne devojke koriste dane posle Svetskog prvenstva da se odmore i krenu put svojih klubova, u novu sezonu.

"Utisci se još sležu, možda još nismo svesne kakav smo uspeh napravile, ali igrati na Svetskom prvenstvu u Holandiji i Poljskoj bilo je sjajno, pokazale smo kvalitet i da smo vredne ovog zlata", izjavila srpska odbojkašica Bojana Drča.

Drča je proglašena za najboljeg tehničara na turniru i izabrana je u idealni tim šampionata.

"Najvažniji meč na turniru bilo je četvrtfinale protiv Poljske. One su nekako igrale rasterećemo, publika ih je nosila, a opet sa naše strane je bio pritisak, nokaut faza, znali smo da nam to donosi polufinale i borbu za medalje. U petom setu bio je samo fokus da uđemo mirno i razmišljale smo samo o pobedi", rekla je Drča Tanjugu.

Jedna od najiskusnijih igračica u timu Srbije ističe da se sada okreće klupskim obavezama, ali da će uvek biti na raspolaganju nacionalnom timu.

"Nisam još razgovarala sa selektorom, ali ako budem zdrava i ako sve bude išlo po planu biću tu. Igrati za reprezentaciju je najlepši osećaj" istakla je Drča.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()