Brejdi daje primer Đokovića da objasni poentu: Prilagodite svoj plan

Kako se najbolji sportisti vraćaju u duele

01.02.2024. 13:12
  • Podeli:
Tom Brejdi-646c766542fb6.webp Foto: Profimedia

Dvojica velikana svetskog sporta Novak Đoković i Tom Brejdi su prijatelji. Njihovo poznanstvo datira godinama unazad, a ovih dana je zanimljivo šta je legenda američkog NFL imala da kaže o najboljem teniseru sveta.

Brejdi ima ogromno isustvo iza sebe. Pokušao je čak da se penzioniše nekoliko puta, ali mu je sve što je vezano za američki fudbal strašno nedostajalo pa se vraćao profesionalnom sportu. S toga, kompetentan je da priča o raznim temama u kojima se igrači nalaze tokom karijere. 

Govorio je Amerikanac, ovog puta, o tome kako najbolji sportisti uspeju da se vrate kada utakmica krene loše i dao Novaka Đokovića kao dobar primer:

"Gledao sam Novaka Đokovića kako je izgubio toliko prvih setova i na kraju je jednostavno pronalazio rešenje. Ne morate da dominirate 6:0, 6:0, 6:0, nekad možete da gubite na početku i protivnici imaju cilj takođe, ali kako meč odmiče vidite kakav je plan i prilagodite svoj plan za kontranapad", objasnio je Brejdi.

Tom Brejdi je inače sedmostruki šampion u Superboulu. Pet puta je bio MVP Superboula, tri puta je bio MVP regularnog dela NFL-a

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()